Nieuws

IMG_1558

Beste klanten,

Wat een lastige tijd voor iedereen. Belangrijkste is zo goed en vooral zo gezond mogelijk door deze tijd heen te komen. Helaas duurt de lockdown nog wat langer en kunnen jullie nog niet bij ROLETO terecht. maar wij bereiden ons intussen voor op betere tijden en ook op het nieuwe kledingseizoen. Daarom willen we al vast graag de voorjaars- en zomerkleding gaan sorteren en prijzen. In plaats van afgeven in de winkel komen we de kleding bij je ophalen. Onze inbrengklanten met een klantnummer kunnen ons mailen (info@roleto.nl) voor een afspraak. Hopelijk kunnen we spoedig veel mailtjes verwachten zodat wij ons alvast kunnen voorbereiden op een vrolijk en zonnig seizoen!

Iets nieuws is de ROLETO-box! Wil je eindelijk wat anders aan tijdens de digitale vergadering of hebben je kinderen iets nodig? Bestel dan een ROLETO-box en die wordt dan bij je thuis bezorgd. Je kunt op het gemak passen en een dag later wordt de box weer bij je opgehaald. Voordeel nu? Er is al veel kleding met 50% korting. We hebben ook een meisjes-box en je kunt je ook laten inspireren met een door ons samengestelde verrassings-box. Geef ons per mail door wat je zoekt (bijvoorbeeld jassen, broeken of blouses) en in welke kledingmaat. Wij proberen dan een zo passend mogelijke box te laten bezorgen van maximaal 10 kledingstukken.

De box wordt gratis bij je thuis gebracht op werkdagen tussen 16.00 en 17.00 uur door de bezorger en  de volgende dag  rond die tijd ook weer bij je opgehaald.  Interesse? Mail ons op info@roleto.nl en dan nemen wij contact met je op. Een box aanvragen is vrijblijvend en verplicht je tot niets! Betaling kan via overmaken op ons bankrekeningnummer. Dit alles staat op de brief die je in de box krijgt.

Hartelijke groeten, Team ROLETO